boek nù een ARGH-training!

Op dit moment gaat Nederland langzaam van ’t slot en mogen we weer met een man of tien op toneel staan… maar: de acteurs zijn er voorlopig nog niet! Ideaal moment om die lang uitgestelde opfriscursus hijstechniek in te plannen!

Vaak is de wens er, en ook de wil en de financiën, maar is het totaal onmogelijk om alle technici die mee willen of moeten doen op dezelfde dag vrij te roosteren. Nu is dat een stuk makkelijker!

Wat zijn de opties?

  • Eén of tweedaagse opfriscursus theater hijstechniek door Roy Schilderman: op maat gemaakt voor de specifieke werkomstandigheden van de locatie; evt aangevuld met Jeroen de Goei of Rinus Bakker. Voor deze training zijn geen data gereserveerd nog: het kan op korte termijn en ad-hoc gepland worden. Meldt je aan bij roy@rigroy.nl. (prijs: Eu 125,- per dag per deelnemer)
  • Tweedaagse ARGH rigging training: 4 halve dagen met truss, takels, hijsgereedschappen en -werktuigen en wet- en regelgevingeen met beetje rekenen. Meldt je aan bij jgoei@xs4all.nl. (prijs: Eu 250,- per deelnemer)
  • Vijfdaagse cursus elementaire hijstechniek van Rinus Bakker. Meldt je hiervoor svp aan bij rhino@xs4all.nl, dan prikt hij een datum, ws wederom bij AED.

Betalingsregeling? Voor in elk geval de opfriscursus en de tweedaagse ARGH training kunnen freelancers verzoeken om een betalingsregeling, hoe dat uitpakt zal afhangen van deelnames, locatie enz.